Mamma og karriere

Planlagt seminar 21. mai utsettes til høsten 2024!

Hvorfor: Fra vi startet forberedelsene til seminaret, har vi oppdaget hvor viktig temaet er og mulighetene til å gjøre arrangementet enda større og bedre ved å invitere med flere. Den muligheten kan vi ikke la gå fra oss!

Marie Kobro Hanche-Olsen og Charlotte Mjelde har blitt med på laget (les mer nedenfor).

Sammen vil vi sy sammen en uforglemmelig kveld med ulike perspektiver og påfyll knyttet til hvordan det å være mamma påvirker karrieren, og hvordan balansere rollene bedre.

Følg med - mer informasjon kommer!

Velkommen til seminar

Tema: Mamma og karriere

Sted: (kommer)

Dato: (kommer)

Tidspunkt: 17.00 - 20.00

Pris: (kommer)

Lett måltid og kaffe er inkludert.

Å bli mamma handler om mer enn bare en ny rolle - det er en reise. Bli med oss på et seminar hvor vi utforsker denne spennende fasen i livet. Du kommer bl.a. til å lære om hvordan overgangen fra kvinne til mamma påvirker, ikke bare ditt liv, men også din karriere. Dette får du muligheten til å utforske sammen med mødre som er på samme reise.

Målet: Å bli tryggere på din identitet, ta bevisste valg og utvikle deg både som mamma og karrierekvinne.

Vil du motta info på mail?

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.

Ta styringen!

Julianne
2046DA95-D417-413A-A598-440FECBE4FAC_1_201_a
Marie[85]
K_Lange_21_09_CHARLOTTE_2363

Julianne Rydberg er en historiker, lektor og formidler som har over ti års erfaring med kurs og undervisning. Gjennom hennes plattform @historiskmorskap og morskapssirkelen.no har hun etablert seg som en anerkjent foredragsholder, med fokus på kvinnens reise inn i morskapet. Hun brenner for å øke bevisstheten rundt perinatal helse og morskapets betydning i samfunnet, og søker å styrke kvinners selvfølelse og forståelse av seg selv som mødre. Julianne understreker viktigheten av å forstå sammenhengene mellom fortid og nåtid, og arbeider for å bidra til at kvinner legger bak seg skam og skyld knyttet til morskapet.

Julianne er overbevist om at kvinnekampen styrkes når kvinner blir mer selvsikre som mødre og forstår historiens betydning for nåtiden. Gjennom sitt arbeid ønsker hun å hjelpe kvinner med å bryte fri fra skam og skyld knyttet til morsrollen, og i stedet omfavne sin egen kraft og verdighet.

 

Linda_Jensen driver Karriereløft. Hun jobber som karriereløfter (eller karriereveileder, coach, ledertrener, mental trener om du vil). Hun er mentor for bachelorstudenter ved USN, og har erfaring med utvikling av ledere og ledertalenter

Hun fasineres av overganger og faser i livet og hvordan dette påvirker karrieren. Innsjekkprogrammet til Karriereløft er inspirert av design tenkning, og er designet for å guide oss til å ta autentiske og bevisste valg i disse overgangene.

Det hun brenner for er å leve autentiske liv ut fra den vi er og ikke ut fra ytre forventninger. Hun er overbevist om at når mangfoldet av de menneskelige ressursene får blomstre i arbeidslivet, bedres både livskvalitet og økonomiske resultater, for den enkelte, arbeidsgiver og AS Norge.

Hun har selv gått gjennom prosessen det er å bli mamma, og går gjennom den på nytt nå, da hun ble mormor for første gang i mai!

Marie Kobro Hanche-Olsen, mor til tre og gründermamma, har kjent på tidsklemma og har en inspirerende historie å dele. Etter sin andre barselpermisjon, begynte hun i en lederstilling ved Gründerhuset Hi5. I løpet av de siste fem årene har Marie vært sentral i å øke antallet kvinnelige gründere på inkubatoren med over 50%. Hun er også engasjert i å lage en dokumentarfilm som setter fokus på historiene til kvinnelige gründere.

Marie er en sterk talskvinne for økt mangfold og representasjon av kvinner i ledelsesroller. Hun mener det trengs flere kvinnelige ledere i arbeidslivet og er lidenskapelig opptatt av å sette fokus på denne viktige saken. Gjennom sitt eget arbeid som gründermamma og leder i Gründerhuset Hi5, har Marie erfart verdien av ulike perspektiver og kompetanser i ledelse.

Hun engasjerer seg aktivt for å oppmuntre og støtte kvinner til å ta på seg lederroller og utfordre tradisjonelle barrierer. Marie tror at et mangfoldig lederskap ikke bare er rettferdig, men også avgjørende for å skape mer innovative og effektive organisasjoner.

Charlotte Mjelde er psykolog, bestselgende forfatter og mamma til to. Hun står bak Instagram-kontoen @charlotte.mjelde, hvor hun omtaler ulike temaer innenfor familieliv og psykisk helse.

I tillegg har hun den populære nettbaserte foreldreportalen hjertefamilie.no, som støttes av Innovasjon Norge.

I samarbeid med Universitetet i Sørøst Norge er Charlotte i gang med å forske på et mer familievennlig arbeidsliv.

La deg inspirere av Linn-Elisabeth:

Frisøren min er helt RÅ

Å bli mamma er virkelig en dyptgripende overgang i livet. Etterpå er du ikke den samme. Hvem er du nå? Hva betyr noe nå? Hva vil du nå? Hvordan påvirker det karrieren? Å finne ut av dette er en prosess. Den har fått navnet «matrescence». I sommer tok Linn-Elisabeth steget mange drømmer om, men aldri…

Read More...