Jeg har blitt mamma - hva nå?

Hold av tirsdag 21. mai fra kl. 11.00 til 14.00.

Da inviterer Historiskmorskap og Karriereløft til seminar på Bydelshuset i Tønsberg.

Tema: Overgangen fra kvinne til mor (matrescence)

Å bli mamma handler om mer enn bare en ny rolle - det er en reise.

Bli med oss på et seminar hvor vi utforsker denne spennende overgangen i livet. Du kommer til å lære om hvordan overgangen fra kvinne til mamma påvirker, ikke bare ditt liv, men også din karriere.

Dette får du utforske gjennom refleksjon sammen med mødre som er på samme reise.

Målet: Å bli tryggere på din identitet, ta bevisste valg og vokse både som mamma og karrierekvinne.

Pris: kr 650,-

Lett lunsj og kaffe er inkludert.

Ta styringen!

Påmelding:

Vennligst skriv inn ditt navn.
Vennligst oppgi et gyldig telefonnummer.
Vennligst skriv inn en melding.
Julianne

Julianne Rydberg er en historiker, lektor og formidler som har over ti års erfaring med kurs og undervisning. Gjennom hennes plattform @historiskmorskap har hun etablert seg som en anerkjent foredragsholder, med fokus på kvinnens reise inn i morskapet. Hun brenner for å øke bevisstheten rundt perinatal helse og morskapets betydning i samfunnet, og søker å styrke kvinners selvfølelse og forståelse av seg selv som mødre. Julianne understreker viktigheten av å forstå sammenhengene mellom fortid og nåtid, og arbeider for å bidra til at kvinner legger bak seg skam og skyld knyttet til morskapet.

Julianne er overbevist om at kvinnekampen styrkes når kvinner blir mer selvsikre som mødre og forstår historiens betydning for nåtiden. Gjennom sitt arbeid ønsker hun å hjelpe kvinner med å bryte fri fra skam og skyld knyttet til morsrollen, og i stedet omfavne sin egen kraft og verdighet.

 

2046DA95-D417-413A-A598-440FECBE4FAC_1_201_a

Linda Jensen driver Karriereløft. Hun jobber som karriereløfter (eller karriereveileder, coach, ledertrener, mental trener om du vil). Hun fasineres av overganger og faser i livet og hvordan dette påvirker karrieren. Innsjekkprogrammet til Karriereløft er designet for å guide oss til å ta autentiske og bevisste valg i disse overgangene.

Det hun brenner for er å leve autentiske liv ut fra den vi er og ikke ut fra ytre forventninger. Hun er overbevist om at når mangfoldet av de menneskelige ressursene får blomstre i arbeidslivet, bedres både livskvalitet og økonomiske resultater, for den enkelte, arbeidsgivere og AS Norge.

Hun har selv gått gjennom prosessen det er å bli mamma, og skal gjennom den på nytt nå da hun blir mormor i juni!

La deg inspirere av Linn-Elisabeth:

Frisøren min er helt RÅ

Å bli mamma er virkelig en dyptgripende overgang i livet. Etterpå er du ikke den samme. Hvem er du nå? Hva betyr noe nå? Hva vil du nå? Hvordan påvirker det karrieren? Å finne ut av dette er en prosess. Den har fått navnet «matrescence». I sommer tok Linn-Elisabeth steget mange drømmer om, men aldri…

Read More...