Hvem er jeg?

5D619896-495F-412F-B91C-F690E7E05F96_1_105_c

Linda Jensen
Karriereløfter

Tlf.: +47 99 40 58 06

Email: linda@karriereloft.no

LinkedIn

Folk sier jeg skaper trygghet og tillit. Under en rolige overflaten bobler engasjementet og nysgjerrigheten på oss mennesker. Samspillet mellom oss. Hvordan vi kommuniserer. Jeg liker selve læringsprosessen. Når oppdagelsen gjøres, ferdigheten utvikles og innsikten kommer. Jeg brenner for bærekraft, og mest av alt bærekraftige individer og lokalsamfunn.

Jeg fikk to NM-gull i håndball med Gjerpen. Ved siden av håndball og jobb, tok jeg fag på BI og CoachingStudium. Som Personalsjef i Nettbuss konsern (3 år) og Spesialrådgiver HR Utvikling ved Sykehuset i Vestfold (8 år), fikk jeg bl.a. erfaring fra styreverv, utviklingsprosjekter, implementeringer, gjennomføring av internt lederutviklingsprogram for 180 ledere og veiledning av ledere.

Karriereveiledning tok jeg ved NTNU. Før jeg startet eget firma, hadde jeg halvannet år med reiser rundt i verden. Under koronaperioden var jeg på Gründerhuset Hi5 og utviklet konseptet Karriereløft. Jeg er også mentor for Bachelorstudenter ved USN, samt medkursholder i CoachingStudium og XXL Talent Europa.

Hjertesaker:
- Bærekraftsmål nr. 17: Samskaping! Sammen skaper vi mer!
- Hvordan kan vi som er 50+ ta bevisste valg for å leve lange lykkelige liv?

 

Jeg er 50+ og absolutt ikke ferdig!