Hvem er jeg?

5D619896-495F-412F-B91C-F690E7E05F96_1_105_c

Linda Jensen
Karriereløfter

Tlf.: +47 99 40 58 06

Email: linda@karriereloft.no

LinkedIn

Folk sier jeg skaper trygghet og tillit. Et fortrolighetsrom. Under en rolig overflate bobler engasjementet og nysgjerrigheten på oss mennesker. Samspillet mellom oss. Hvordan vi kommuniserer. Jeg liker selve læringsprosessen. Når oppdagelsen gjøres, ferdigheten utvikles og innsikten kommer. Jeg brenner for bærekraft, og mest av alt bærekraftige individer og lokalsamfunn.

Jeg har to NM-gull i håndball med Gjerpen. Ved siden av håndball og jobb, tok jeg fag på BI og CoachingStudium. Som Personalsjef i Nettbuss konsern (3 år) og Spesialrådgiver HR Utvikling ved Sykehuset i Vestfold (8 år), fikk jeg erfaring fra bl.a. styreverv, utviklingsprosjekter, implementeringer, gjennomføring av internt lederutviklingsprogram for 180 ledere på alle nivåer og veiledning av ledere.

Karriereveiledning tok jeg ved NTNU. Før jeg startet eget firma, hadde jeg halvannet år med reiser rundt i verden. Under koronaperioden var jeg på Gründerhuset Hi5 og utviklet konseptet Karriereløft, inspirert av design tenkning og gründertankesett. Jeg er mentor for Bachelorstudenter ved USN, medkursholder i CoachingStudium for 6. gang, har vært medkursholder i XXL Talent Europa (engelsk) 3 ganger og spilt inn 5 episoder av podkasten DønnÆrlig sammen med André Askeland.

Verdier: #autentisk #samskapende #explorer

Hjertesaker:

  • Sammen skaper vi mer! Samskaping. Bærekraftsmål nr. 17.
  • Inkludering av mangfold, til glede for AS Norge, bedriften og den enkelte.
  • Matrescence - overgangen til å bli mamma og hvordan det påvirker hva som betyr noe i livet og karrieren.
  • Hvordan vi som er 50+ kan være trygge og tydelige på våre kvaliteter.

 

Jeg er 50+ og absolutt ikke ferdig!