Takk for meg, hva nå?

Erfaringen som intern hos Linda har åpnet nye dører for meg mot arbeidslivet. Jeg er klar for å søke jobber som veileder. Jeg har studert sosiologi og fyller på med valgfag dette siste året av min bachelor. Internstudiet søkte jeg på ved en tilfeldighet, og det kunne jeg ikke vært mer heldig med! Jeg ante ikke hvor jeg skulle eller hva jeg ville jobbe med etter utdanningen min, og Linda har latt meg teste tjenesten sin, karriereveiledning.

Karriereveiledningen har gjort meg tryggere på hvem jeg er, hva jeg vil og hvordan jeg skal komme meg dit. Kjernekvadranten har hjulpet meg til å bli mer bevisst på mine kvaliteter, når det kan bli for mye av det gode og hvordan jeg kan balansere kvalitetene for å utnytte de best mulig. Verktøyene Linda brukte hjalp meg til å se nye muligheter. Jeg har blitt mye tryggere på min karrierekapital, både mine erfaringer fra utdanning og arbeid samt de overførbare kompetansene fra andre livserfaringer. Innsiktskartet har gitt meg oversikt over min karrierekapital.

Forloveden min har vært en del av mitt karriereteam, det har ført til mange gode samtaler hjemme. Det er fint å ha en som kjenner meg godt som kan komme med innspill og se muligheter der det kanskje stopper opp for meg. Oppgavene jeg fikk av Linda, hvor jeg skulle være litt vågal og kaste ut ideer som kunne virke fjerne, hjalp meg til å sette ord på følelser og ga meg trygghet gjennom å planlegge flere fremtids scenario.

Karriereløft er en start-up bedrift. Jeg er så heldig som har fått være med på hele oppstarten og være en del av delingskulturen på Gründerhuset Hi5. Hjemmeside og Instagram konto har jeg også fått være med på å lage. Å ha bilde- og filmdager var fantastisk gøy!

Tusen takk for meg!

Denne erfaringen ville jeg aldri vært foruten!