Snakk med folk

-Fy søren så klok og dyktig dame! André og jeg er på vei tilbake til Friends etter en formiddag som startet med videoopptak på brygga, men endte med å bli så mye mer.

Før vi startet filmingen av Anette og André, til markedsføringen av Camp Friends, ble vi stående og prate med Marie Olaussen i TB om hva André fikk ut av Karriereløft-prosessen i høst. Hvordan han hadde gått seg fast i egen tankeloop, og hvordan det å snakke med noen hjalp ham å finne retningen videre.

Kort fortalt så endte praten med at Marie der og da inviterte oss til å bli med opp i neste episode av TB-podden. Temaet ble nettopp det; – hvor viktig det er å ikke på i loop med egne tanker, men snakke med noen for å komme seg løs!

Link TB-Podden: Hjelp! Hva skal jeg bli? Det er håp om du lurer 😊

Etter innspillingen tok Marie oss med i Tønsbergs bakgater for å ta bilde. Praten satt løst. Marie er rå på historiefortelling. André og jeg så nysgjerrige på hvordan hun tenker, og hva hun gjør når hun bygger opp en historie. Marie delte entusiastisk av sitt hav med erfaring og kompetanse. – Fy søren så klok og dyktig dame! På vei tilbake til Friends er André helt «mindblown». Hva skjedde nå?

WOW så mye vi fikk ut av denne formiddagen:

  • Vi har produsert to videoer til markedsføringen av CampFriends.
  • Vi har blitt bedre kjent med livshistoriefortelleren Anette, som vi gleder oss til å bli enda bedre kjent med på Camp Friends.
  • Tilfeldighetene ville at det ble innspilling av TB-podd med Marie.
  • Vi fikk Marie for oss selv i en halvtime mens vi tok bilder, og hun delte rått av det hun er best på – historiefortelling.

Denne formiddagen fikk vi et løft! Vi reflekterer over viktigheten av å gå ut og snakke med og møte folk. Det er da det uventede skjer. Vi lærte mer denne formiddagen enn vi kunne lest oss til! Sammen lærer vi mer!

For en dag!

Snakk med folk – det er da magien skjer!

Har du lyst til å lære mer sammen med oss denne sommeren?

Neste uke starter sommerprogrammene på Camp Friends som du kan bli med på sammen med oss.

Link Camp Friends

Marie kommer innom på en av samlingene i Mål-programmet for å dele av sin kompetanse.