Endelig «live»

Etter måneder med forberedelser er vi så stolte over responsen på ny hjemmeside. Filmen har allerede 5800 treff og mange har begynt å følge vår nye Instagram og FB-side. Følg med! Her kommer det ukentlige historier.

Takk til Sindre Nordbotten, fra Hi5 sin samarbeidspartner Digital Garden, for mer hjelp enn forventet til oppsett av hjemmesiden. Takk til André og Simen i Askeland Studio for mye moro og høy kvalitet i utarbeidelse av logo, bilder, film og visuelle modeller. Takk til kollegaer på Gründerhuset Hi5 som drev meg fremover i prosessen.

Min intern Enya har bidratt med utarbeidelse av sidene og visittkort. På lanseringsdagen overrasket hun meg med jakke, t-skjorte, kopp og vannflaske med den nye logoen. Jeg gruer meg til semesteret er over 🙂 Har du prøvd internship fra USN? Kan anbefales på det varmeste.

Jeg er heldig som har så mange dyktige og fine folk rundt meg.

Hjemmesidene hadde ikke blitt det samme uten!