15. april er søknadsfristen til universitet og høyskole!

«Det er en uke igjen til fristen og min datter vet fortsatt ikke hva hun skal velge! Hun vil ikke snakke med meg! Jeg når ikke inn! Hva kan jeg bidra med? Nå er jeg fortvilet! Hva gjør jeg?»

Kjenner du deg igjen? Det gjør jeg! Mine døtre ville ikke ha råd fra meg da de skulle ta sine valg. Flere sier det samme. Det er noe med rollen som foreldre. Det er ikke alltid enkelt å nå frem til sine egne.

Akkurat nå er det kaos for mange unge. De lurer på hvem de er, hva de vil og hvor de skal starte. Mulighetene er uendelige.

En ung kvinne jeg veileder sa: «Jeg trodde jeg var godt informert, men etter å ha gjennomført veiledningen skjønner jeg hvor lite jeg visste om meg selv og mine muligheter.»

Kristoffer er nettopp ferdig med karriereveiledning. I sin anmeldelse på Karriereløfts FB-side beskriver han sin opplevelse av karriereveiledningen.

Det er fortsatt tid til å hente inn mer informasjon!

Karriereveiledning bidrar med en struktur og oppgaver for å utforske egne ressurser, interesser, hva som driver deg og hva som er mulighetene. Målet er å bli tydeligere og tryggere i valgene.

Innhold:

  • Profråd Karrierekartlegging på nett, ca. 30 min.
  • Inntil 3 veiledningssamtaler á 1 1/2 time på Teams.
  • Hjemmeoppgaver mellom hver samtale.

Pris: kr 2.990,-

Ønsker du å gi din datter/sønn mulighet til karriereveiledning den kommende uken?

Ta kontakt på tlf. 99 40 58 06.

Nyttige lenker: