Takk for oss

Erfaringen vi fikk i arbeidsuka vår med Linda har åpnet mange nye alternativer til viderekommende valg. Det har vært veldig gøy å jobbe for Linda, vi har lært masse nytt om det å være gründer, og det å jobbe på et kontor med mange forskjellige og snille folk, som også er gründere. Det har vært en lærerik og interessant opplevelse.

Vi var også så heldige at vi fikk lov til å prøve veiledningen hennes, det hjalp oss til å tenke mye mer på temaet om både utdannelse og jobb i framtiden. Vi har også snakket med mange forskjellige gründere som ga oss mange tips, som vi setter stor pris på. Vi har sett på nettsiden til Linda og sett hvor mye hun har hjulpet andre til å finne enten ny utdannelse eller jobb. Vi er veldig inspirerte over arbeidet hun setter inn til dette firmaet.

En av de vi har snakket med heter Sander Andersen og er to ganger Norges mester i svømming, og som har laget sitt eget firma. Vi synes at han hadde veldig mye kul og nyttig informasjon for oss, fordi han har drevet med idrett hele livet, akkurat som oss, og han har oppnådd store ting i livet hans som 24 åring. Som vi også har lyst til en dag.

På fredag fikk vi besøk av Leo som er hunden til Alex. Det var veldig gøy.

Alfred og Alex, 9. klasse, Wang Ung