Yrkespraksis

Hei, dette er Nickolai og Ferdinand. Vi har hatt en arbeidsuke på skolen og i løpet av den uken har vi vært så heldig å få yrkespraksis hos Linda. Linda jobber som Karriereveileder, som vil si at hun hjelper personer med å ta et valg av hva de vil jobbe med i livet når det gjelder jobb, arbeid og utdanning. Hun kan også hjelpe folk som har mistet jobben sin etter for eksempel Korona, med å finne seg en ny jobb eller å komme seg i arbeidslivet.

Vi har ikke bare vært med Linda, men også Tom og andre trivelige gründere. Disse gründerne har lært oss mye, og det skal vi sørge for å ta med oss videre. Måten Linda lærer og hjelper oss, samtidig som vi har det så gøy, må vi si at inspirerer i stor grad. Disse gründerne jobber sammen sosialt i et godt felleskap, som viser at å jobbe kan egentlig være ganske mye gøyere enn det man tror.

Det vi har lært av Linda av veiledning er nyttig og viktig til å ta med seg inn i jobbverden senere, også at det er viktig og ta riktig valg. Vi har kost oss masse med Linda og de andre Gründerne. Vi har også fått interessant undervisning av profesjonelle Andre som driver sitt eget foto og video selskap (Askelandstudio).

Vi har hatt en veldig bra jobbuke, der vi har vært så heldig og møte alle disse bra folkene. Vi har lært sykt mye om hvordan retning av jobb du kan gå i livet og hvordan jobb som passer deg best. Sist, men ikke minst må vi takke alle de gode folkene for fantastisk undervisning og proff hjelp.

Takk for oss!