Hva gir deg fuel på tanken?

I går kveld fikk jeg sms fra noen venner. De hadde padlet til Padleleden på Ildverket på medvind fra nord. Perfekte forhold. En perfekt dag. De spurte om jeg ville padle dit i dag.

I dag morges våknet jeg til helt perfekte forhold. Lysten til å padle fylte hele kroppen. Og så er det bare det at jeg er på femte dag etter korona. Den sitter fortsatt i systemet. Må erkjenne at det ikke er realistisk å padle denne langturen i dag. Jeg hilser på skuffelsen over at kroppen ikke er klar til å si ja.

Samtidig registrerer jeg en våknende besluttsomhet til å få kroppen raskest mulig igang. Den energien jeg er så glad i, som dytter meg til handling! Som i dag bidrar til at jeg gjør morgenyoga, tar en kort padletur og går en lang tur i skogen! Det er ikke snakk om at jeg ikke skal være klar neste gang en slik mulighet kommer!!! Slike turer har jeg drømt om så lenge! Det er dette jeg vil ha mer av! Dette gir meg fuel på tanken!

Er du sliten for tiden?

Jeg møter mange som er det. Tanken er tom. De savner energien, men vet ikke hvor de skal starte!

På lengre sikt kan det være nyttig å tenke over hva som gir deg påfyll og hva som tapper.

Men på kort sikt har jeg troen på:

The power of babysteps!

  1. Hvis du skulle finne en første lille handling du kan gjøre i dag, som fyller tanken din litt, hva kunne det være?
  2. Gjør det!

Lag en god sommer!