Varig endring

Hvorfor sliter jeg med å få gjort de enkle øvelsene fra kiropraktoren 3 x 10 min. daglig? Hvorfor er noen nye vaner vanskeligere å opprettholde over tid? De neste 8 ukene skal jeg bruke Camp Friends til å sette og forplikte meg til noen nye vaner som er viktige for meg og firmaet mitt Karriereløft.

I våres testet jeg viljen på et en ukes stunt. Det gikk fint. Men, å endre en vane helt, selv en liten ting jeg vet lønner seg, er noen ganger skikkelig vanskelig! Jeg lurer på hvorfor?

Eksempel

Jeg er 50+. Levd liv sitter i kroppen. Kiropraktoren har gitt meg enkle øvelser jeg skal gjøre 3 x 10 min. daglig. De reduserer smerter, som igjen bedrer søvnen. Hvorfor sliter jeg med å få det til? Selv om jeg vet at for å ta sats mot mine ønsker og drømmer for Karriereløft må kroppen spille på lag?

For meg er det vanskeligere å endre vaner alene. Det er lettere sammen med andre. Er jeg alene om det?

Hvis det også gjelder deg, inviteres du med i sommer-programmene på Camp Friends. Vi skal sette og følge opp de viktigste målene for karrieren/bedriften, men også personlige utviklingsmål som er avgjørende for at vi skal nå våre ønsker og drømmer.

Gjennom sommeren skal vi bruk noen timer hver uke til å ta sats mot jobb-sesongen 2023/24!

Sammen får vi til mer!

Jeg kommer til å dele mine erfaringer!

Sammen lærer vi mer!

Link Camp Friends

Programmene presenteres på Teams i kveld (onsdag 21.06.) kl. 18.00 og 20.00

Send din epost-adresse til linda@karriereloft.no så mottar du link i epost.

Tidligere blogger om vilje og vaner:

Nye vaner

Har jeg viljestyrke?

Jeg klarte det, og ….